Kontakt

Om Britta Smith Toftebjerg

Britta er Spirituel Mentor, Forfatter og Mixed Media Kunstner. Hun startede sin malekarriere i 2013, hvor hun gik ned med stress.

Hendes mand Michael Smith Toftebjerg købte hende et staffeli, et lærred, nogle farver og pensler, som han stillede op i deres sommerhus, hvor Britta havde barrikeret sig. Efter et stykke tid gik hun igang med at male og brugte penslen og lærredet til at heale sig selv. Du kan læse historien på dansk her og på engelsk her.

Britta har taget et hav af online kurser inden for mixed media art og kunst terapi. Her i blandt kurser fra Soul Food. I 2015 blev hun selv en af underviserne på Soul Food, sammen med en hel del andre fantastiske kunstnere.

Da hun elsker at lære fra sig, er online kurser og kunst terapi nu blevet en del af hendes produkt palette.

Hendes passion er at male intuitivt og arbejde med den stil, der hedder pulled art, hvor du trækker motivet ud af baggrunden på maleriet. Hun foretrækker at male uden anstrengelse, så det bliver en let og healende proces, der nærmest kører af sig selv. Hun maler oftest finurlige billeder, og også af og til et mere realistisk billede, det sidste er dog mest på bestilling.

Idag fylder maleriet som nævnt en stor del af Brittas liv og hun bruger det også flittigt som terapeutisk værktøj i hendes daglige virke som Psykoterapeut.

It is all in your mind.

 

Du læser mere om Britta her:

Websites:

MindArt.dk

EnneagramFocus.dk

NlpFocus.dk

Fleksiba.dk

 

Video Channels:

https://www.youtube.com/c/MindArtDk

vimeo.com/mindart

 

Facebook Profiler:

www.facebook.com/Britta.Toftebjerg

www.facebook.com/EnneagramFocus

www.facebook.com/Fleksiba

www.facebook.com/MindArt.dk

 

 

 

randomness