En friplads på Soul Food 2015

En online mixed media kunstklasse

Ja, der kan man bare se. Nu skal jeg være en af underviserne på Soul Food 2015 sammen med en masse andre fantastiske kunstnere. Jeg har selv haft stor glæde af at deltage på Soul Food 2014 og har fået mange fine teknikker at arbejde videre med og integrere i mine egne billeder.

Soul Food for både begyndere og øvede 

Leder du efter et online forløb med mange forskellige teknikker og metoder, der giver dig et løft i din egen malerejse, er dette forløbet for dig, uanset om du er nybegynder eller en erfaren Mixed Media Kunstner. Du kan allerede nu begynde at glæde dig til et online forløb, der nærer din sjæl og booster dine færdigheder

Du kan tilmelde dig Soul Food d. 1. januar 2015. For mere information omkring Soul Food Online forløbet gå til: http://soulfoodclass.tumblr.com/

Allerede nu kan du gratis tilmelde dig Community Thrive, hvor der er en masse frit materiale: http://communitythrive.com/ 

Du kan se min video introduktion her: Introduction to Soul Food Sous Chef Britta Smith Toftebjerg 

Videoen er på engelsk, fordi Soul Food er et amerikansk online product.

 

En friplads på Soul Food 2015

Jeg ved endnu ikke, hvad jeg vil male i min lektion, men det bliver højst tænkeligt et mixed media billede på papir.

Det bliver eventuelt et billede i retningen af dette:

 

 

 

 

 

 

Kunne du tænke dig at vinde en plads på Soul Food 2015, så giv mig et like og skriv en kommentar på min facebook side http://www.facebook.com/MindArt.dk. Jeg trækker lod om en plads, og vinderen får besked d. 9. november 2014.

 

 

 

 

 

randomness