Kursus i art journaling og gelli-plate

Kom og leg med os.

Findes der noget hyggeligere end at sidde indendørs på en kold vinterdag. Bænket med et tæppe, en kop varm te eller kakao og din artjournal.
Alle dine kunstartikler indenfor rækkevidde, din indre idébank og legebarnet fuldstændig toptunet og klar til hvad som helst.
Nej vel :-) 

 

Britta Smith Toftebjerg vil gerne hjælpe dig til at få mange af den slags hyggestunder i vinterhalvåret.

Er du et af de mennesker, der har en masse idéer til din artjournal, men når du endelig sætter dig, føler du dig blokeret og overvældet?
Så er dette kursus noget for dig.

Det handler om artjournaling og mixed media. Vi sender din indre kritikker på ferie. Alt er tilladt og intet er forkert.

Du vil lære at anvende et magasin som en artjournal og fylde den med idéer og motiver, der passer til dig og din kreative stil.

Du lærer også at arbejde med en gelli-plate. Den kan du bruge til at lave finurlige mønstre og motiver som tryk på kollagepapir, akvarelpapir eller direkte i din artjournal.

Du vil få idéer til at bruge din artjournal som skitsebog inden arbejde på større eller mindre lærreder.

Ved at kombinere forskellige teknikker og medier, såsom brug af kollage, farveblyanter, farver, stencils, maling, tegnegrej og meget andet, får du en værktøjskasse fyldt med muligheder og inspiration.

 

Britta Smith Toftebjerg er kunstner, forfatter og spirituel mentor. Hun deler med fornøjelse ud af sit kæmpe lager af kreative idéer og sjove påfund. Du vil blive instrueret og vejledt både individuelt og med fælles oplæg, der kan iværksættes med det samme.

Materialer: Du får en gelli-plate og et magasin til at skabe din egen artjournal (kunstdagbog). Der vil være kollagepapir og stencils til rådighed. Øvrige materialer medbringer du selv, samt alt hvad du ellers har lyst til at arbejde på. Materialeliste følger.

Enkelte andre materialer kan tilkøbes. Fri ”malebar”/Akrylmaling for kr. 45,- pr. dag.

Kursussted: “KunstVærket” er et stort og funktionelt hus som har et stort atelier /værksted med udsigt over marker og grønne arealer. Der er store terrasser, spisestue, køkken, wc´er mm.  I atelieret på kursusstedet er det muligt at låne; staffelier, bøtter, spande, klude, pensler.

Dato: d. 16. og 17. november 2019 

Tid: kl. 10.00-16.00

Underviser: Britta Smith Toftebjerg - mindart.dk

 

Videolink som intro til kurset:

Lidt om Britta og kurset: https://youtu.be/cYF6JRtC0MY

Intro til artjournaling og gelli plate playliste: https://www.youtube.com/playlist?list=PLdzMqTPK9o5x50_lgYd2TbGx6S9v6h1a-

 

Tilmelding sker hos: https://mettelorentzen.dk/

 

 

randomness