Soul Food 2015

- og et smugkig fra min lektion 

Sneak Peak Soul Food 2015 - fleksiba.dk

Det tog sin tid, og også mere end jeg havde regnet med, at lave mit bidrag klar til Soul Food 2015.
 

Første gang jeg lavede bidraget, glemte jeg at holde maleriet inden for kameraets øje, fordi jeg ikke havde fundet ud af at vende klappen på videokameraet. Jeg kunne kun se, hvad jeg lavede, hvis jeg stillede mig op på en skammel bag bordet, så jeg kunne komme oven over kameraet. Det var ikke praktisk, men som den blondine, jeg også kan være, var det min tilgang til processen, og det var faktisk kreativt på sin egen måde, hvis jeg selv skal sige det. 
 

Heldigvis opdagede jeg lige pludseligt, at jeg kunne vende skærmen. Oh hvilken herlig dag. Jeg fejrede det ved på bedste vis at danse rundt i mit atelier i en form for sejrsrus. Ingen i min familie kunne helt forstå, den begejstring jeg udviste over så simpel en ting. Men har du, som jeg, videooptaget på den anden lidt molboagtige måde i længere tid, kan du sikkert snilt sætte dig ind i min glæde og entusiasme.
 

Derudover fik Michael (min mand) indstalleret en fjernbetjening til mig, og så var der ikke et øje tørt. Heureka, hvor jeg blev glad. Det er blevet en leg at videooptage nu. Mit eneste tilbageværende problem i den forbindelse er at huske at tænde for optageknappen. Her venter jeg kun på, at Michael installerer en trykfølsom kontakt i min stol eller noget...
 

Ikke desto mindre, på trods og alt det der, lykkedes det mig at få lavet en fin lille tutorial, med indtaling på engelsk og det hele til Soul Food 2015. Den løber af stablen her i februar, og det bliver sjovt at se, hvordan deltagerne griber opgaven an, og hvad de får ud af øvelsen. Derudover glæder jeg mig også til selv at deltage og boltre mig i alle de mange andre skønne kunstneres bidrag. Det bliver det rene slaraffenland, og jeg vil suge til mig af inspiration og læring.
 

Lidt praktiske detaljer

Klasseværelset åbner d. 2. Februar 2015

To ugentlige lektioner i 3 måneder til d. 30. April 2015.

Du har adgang til materialet indtil d. 31. December 2015

Prisen er $65 USD, det er ca. Dkr. 450,-

 

Du tilmelder dig her: http://communitythrive.com/

 

Her kan du se mere:

https://www.pinterest.com/jeanette_house/soul-food-class/

http://communitythrive.com/page/soul-food-2015-faculty

 

Og her får du et lille smugkig fra min lektion 

Soul Food 2015 - mindart.dk

 

og en lille videro, du kan blive inspireret af.

Girl with a Jump Rope from Britta Toftebjerg on Vimeo.

 

 

Vi ses i klasseværelset... yes

 

 

 

 

 

randomness